Print Page   |   Contact Us   |   Report Abuse   |   Sign In   |   Join Now
Community Search
2019 Conference Agenda Overview
Agenda Overview Registration Information Become a Sponsor
Draft Program Hotel Accommodations Continuing Education

 

 

Agenda Overview: ACR 2019 Annual Conference

 

Wednesday, September 18, 2019

7:30 a.m. – 8:30 a.m.        Continental Breakfast

7:45 a.m. – 8:15 a.m.        Orientation First Time Attendees

8:30 a.m. – 5:00 p.m.        Section Training Programs

EPP Full-Day Training Program

Community Day Program         

8:30 a.m. – 12:00 noon     Section Training Programs

EPP Half-Day Training Program

Elder Section Half-Day Training Program

8:30 a.m. – 10:00 a.m.      90 Minute Sessions

10:00 a.m. – 10:30 a.m.  Break

10:30 a.m. – 12:00 noon  90 Minute Sessions

12:00 noon – 1:15 p.m.    Conference Lunch       

1:30 p.m. – 5:00 p.m.        Half-Day Sessions

Elder Section Half-Day Training Programs

1:30 p.m. – 3:00 p.m.        90 Minute Sessions

3:00p.m. – 3:30 p.m.         Break

3:30 p.m. – 5:00 p.m.        90 Minute Sessions

5:30 p.m. – 8:00 p.m.        EPP Networking Event

      Section Meetings and Reception

 

Thursday, September 19, 2019

7:00 a.m. – 8:00 a.m.        Continental Breakfast

8:00 a.m. – 10:00 a.m.    Conference Plenary – Voices for Justice                                  

10:00 a.m. – 10:30 a.m.   Break

10:30 a.m. – 12:00 noon  90 Minute Sessions

12:00 noon – 1:45 p.m.    Conference Lunch - Section Activities

2:00 p.m. - 3:30 p.m.         90 Minute Sessions

3:30 p.m. – 4:00 p.m.        Break

4:00 p.m. – 5:30 p.m.        90 Minute Sessions

5:30 p.m. – 7:30 p.m.        Exhibitors Reception and ACR Raffle

 

Friday, September 20, 2012

7:30 a.m. – 8:30 a.m.        Continental Breakfast

7:30 a.m. – 8:30 a.m.        EPP Professional Networking Breakfast for Mid-Career & Early Career Practitioners and Students

8:30 a.m. – 5:00 p.m.        Section Program

International Day

International Section Full-Day Program

Morning at Conference Hotel and Afternoon Session Off-Site

8:30 a.m. – 10:00 a.m.      90 Minute Sessions

10:00 a.m. – 10:30 a.m.   Break

10:30 a.m. – 12:00 noon  90 Minute Sessions

12:00 noon – 1:45 p.m.    Presidential Luncheon

2:00 p.m. – 3:30 p.m.        90 Minute Sessions

3:30p.m. – 4:00 p.m.         Break

4:00 p.m. – 5:30 p.m.        90 Minute Sessions

7:00 p.m.              Group Event 

 Evening Under the Stars           

Join your colleagues Friday night around the campfire for an Evening Under the Stars. Experience a guided tour of the stars through a telescope with an astronomer, meet and interact with some local animals (falcons, snakes, scorpions, bats), and listen to a Native American storyteller.  Enjoy the cash bar on-site as you enjoy the company of your colleagues around the campfire.  This event will take place at the conference hotel outdoor patio area. Be sure to register for this special evening when you register for the conference as space is limited. Additional fee applies.

                          

Saturday, September 21, 2019

7:45 a.m. – 8:30 a.m.        Continental Breakfast

8:30 a.m. – 10:00 a.m.      90 Minute Sessions

10:00 a.m. – 10:30 a.m.   Break

10:30 a.m. – 12:00 noon  90 Minute Sessions

more Calendar

8/21/2019
Webinar:What does a community activist look for in an environmental conflict resolution practitioner

8/30/2019
Webinar: The Purple Path

Featured Members

 
 
Membership Management Software Powered by YourMembership  ::  Legal