Print Page   |   Contact Us   |   Report Abuse   |   Sign In   |   Join Now
Community Search
Agenda - Quick View

 

 

 

 Notice we added Saturday, October 6, 2018

 

Agenda - Quick View                                           Full Schedule - Click

(Subject to change)

 

 

 

 

Pre-Conference Activities

 

 
 

Sunday, September 30, 2018

 

 
   2:00 PM - 6:00 PM   NAFCM Board Meeting  
       
   4:00 PM – 6:00 PM   ACR Board Meeting  
 

 

 Monday, October 1, 2018

 

 

 9:00 AM – 6:00 PM


ACR Board Meeting
       
   9:00 AM – 6:00 PM   NFCM Board Meeting  
 

 

Tuesday, October 2, 2018

 

 
   9:00 AM – 2:00 PM   ACR Board Meeting
 
       
   9:00 AM - 6:00 PM   NAFCM Board Meeting  
       
   3:00 PM – 6:00 PM   ACR Leadership Meeting  
       
   4:00 PM – 7:00 PM   Attendee Check-In/On-siteRegistration  
 

 

Conference Activities 

 
 

 

Wednesday, October 3, 2018

 

 
   8:00 AM  –  5:30 PM   Pre-Registration Check-In/On-site Registration Open 8:15 AM - 9:00 AM
 
       
  8:15 AM - 9:00 AM    Continental Breakfast   
       
   9:00 AM –  5:00 PM   All Day Session  
       
   9:00 AM – 12:00 PM   3 Hour Sessions  
       
   9:00 AM  – 10:30 PM   90 Minute Sessions  
       
  10:00 AM  - 5:00 PM   Exhibit Program  
       
  10:30 AM – 11:00 AM   Break  
       
  11:00 AM - 12:30 PM
  90 Minute Sessions  
       
  12:45 PM –  1:50 PM
  Conference Luncheon  
       
   2:00 PM  -   5:00 PM   3 Hour Sessions  
       
   2:00 PM  -   3:30 PM   90 Minute Sessions  
       
   4:00 PM  -   5:00 PM   Various Group and Committee Meetings
 

 

Thursday, October 4, 2018

 

 
   8:00 AM –  5:30 PM   Attendee Check-In/On-site Registration Open 7:00 AM - 8:00 AM  
       
  7:00 AM - 8:00 AM    Continental Breakfast  
       
   8:00 AM – 10:00 AM
  Dr. Joshua N. Weiss co-founder of the Global Negotiation Initiative at Harvard University and ACR Award Presentations  
       
   10:00 AM – 10:30 AM    Break   
         
  10:00 AM - 5:00 PM   Exhibit Program  
       
  10:30 AM - 12:00 AM   90 Minute Sessions  
       
  12:00 PM - 1:45 PM   Conference Lunch & Section Activities  
       
  2:00 PM –  3:30 PM   90 Minute Sessions  
       
  5:30 PM – 7:30 PM   2018 Raffle & Reception  
 

 

Friday, October 5, 2018

 

 
   8:00 AM  - 12:00 PM   Attendee Check-In Open
 
       
   8:00 AM  -  9:00 AM 
  Continental Breakfast  
       
   9:00 AM  -  5:00 PM
  Youth Day Program  
       
   9:00 AM  - 10:30 AM   90 Minute Sessions  
       
  10:00 AM -   3:00 PM   Exhibit Program  
       
  10:30 AM - 11:00 AM   Break  
       
  11:00 AM - 12:30 PM   90 Minute Sessions  
       
  12:45 PM  -  2:30 PM    Presidential Luncheon  
       
   2:45 PM   -  4:00 PM   Small Group Discussions  
         
  5:00 PM    Sunset Cruise/Out on the Town   
 

 

Saturday, October 6, 2018

 

 
  8:00 AM - 9:30 AM    Attendee Check-In/On-Site Registration Open  
         
   8:15 AM –  9:00 AM   Continental Breakfast  
       
   9:00 AM – 10:30 AM   90 Minute Sessions  
       
  11:00 AM – 12:30 PM   90 Minute Sessions  

more Latest News
There are currently no news items posted.
more Calendar

12/14/2018
ACR Environment and Public Policy Leaders Call

Featured Members

 
 
Membership Management Software Powered by YourMembership  ::  Legal